JCI Cluj și TenarisSilcotub te invită la prima ediție a evenimentului Serile JCI în Zalău.

 

Vino și tu să afli care a fost drumul de la pasiune la succes pentru două personalități din județul Sălaj.

 

Simona Măricean a început cu o cultură de lavandă în județul Sălaj, în 2015, iar acum are o adevărată plantație. Produce diverse uleiuri, săpunuri și decorațiuni sub brandul ”La Lavande”. ”Cerdacul cu Lavandă” vine ca o continuare firească a pasiunii pentru natură și lavandă, și un răspuns la nevoia de ”acasă”: o casă apreciată pentru decorul rustic și pasiunea pentru lavandă care se regăseste în fiecare colțisor.

 

Mircea Groza, pasionat de gastronomie și istorie, a reușit să le îmbine atât de frumos, încât autenticitatea lui este apreciată de oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Tradiția și gastronomia merg mână în mână cu graiul specific Sălajului, pe care Mircea Groza îl folosește cu mândrie.

 

Evenimentul Serile JCI by TenarisSilcotub face parte din proiectul “Start în afaceri”, un program de antreprenoriat construit la inițiativa TenarisSilcotub, ce va fi lansat oficial în cadrul evenimentului din 6 Aprilie.

 

Scopul principal al programului ”Start în Afaceri”,  este de a susține dezvoltarea de noi afaceri în Zalău, contribuind astfel la progresul comunității locale. Iar pentru că în primul rând într-o afacere trebuie să existe pasiune, ne propunem ca  poveștile de succes ale celor doi invitați să  îi inspire pe cei prezenți să participe la programul pe care îl lansăm.

 

”Start în Afaceri” este un program care te duce de la o idee la un plan de afaceri gata de implementare. Șapte antreprenori cu experiență te susțin și te îndrumă pentru ca tu să îți transformi planul în realitate. Programul se desfășoară la sediul TenarisSilcotub în Zalău iar participarea este gratuită.

 

Toți cei care au o idee de afaceri și vor să vadă cum au reușit altii, sunt invitați să participe la evenimentul Serile JCI din Zalău. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.